Domov seniorů U Přehrady, z.s.

Důležité informace Covid 19

Publikováno: 7. listopadu 2020 16:40

Vážení příznivci našeho Domova, vážení přátelé,
bohužel Vás musíme informovat, že, i přes všechna tvrdá opatření a přes veškerou snahu celého personálu, se i náš Domov potýká s nákazou Covid-19.


Máme potvrzené pozitivní případy u několika zaměstnanců a bohužel i u několika klientů – rodiny těchto klientů budou telefonicky informovány sociální pracovnicí.
Žádný z klientů nevykazuje jediný příznak, všichni jsou bez teplot, nikdo nekašle… všem se daří dobře. Ubezpečuji Vás, že veškerá péče je stále řádně obstarána i přes personální oslabení.Došlo k nutné izolaci infekčních klientů a k vyčlenění zaměstnanců, kteří budou pečovat pouze o klienty s nákazou. Nově je omezen pohyb všech klientů po Domově, je nutné, aby zůstávali na pokoji.
 
Zatím nebyli testování úplně všichni, pouze vybraní, kteří přišli do styku s pozitivním zaměstnancem. Dnes jsem domluvila s Krajskou hygienickou stanicí termín protestování celého Domova. Testovat se bude v pondělí 9. 11. a úterý 10. 11. Průběžně Vás budeme informovat o výsledcích i o tom jak se nám daří.
 
Je nám velmi líto vzniklé situace, ale po celou dobu pandemie jsme se usilovně připravovali, máme dostatek ochranných pomůcek, máme zpracovaný krizový plán.
Prvotně budeme řešit potřeby klientů a zaměstnanců až po té vše ostatní. Prosíme tedy o pochopení a o trpělivost.
Děláme vše, co je v našich silách, abychom toto těžké období co nejlépe zvládli.
 
Děkuji všem svým lidem, kteří se právě v tuto chvíli ocitli v první linii.
 
Držme si palce!
 
Bc. Pavlína Bílková, DiS.
Ředitelka Domova seniorů U Přehrady

Recepce +420 488 588 311, +420 725 846 165

Domov seniorů U Přehrady, z.s.

U Přehrady 5282/69, 466 02 Jablonec nad Nisou (Ukázat na mapě)

IČ: 07690720, DIČ: CZ07690720

Datová schránka: fgwsirw

Poslání organizace

Domov pro seniory U PŘEHRADY v Jablonci nad Nisou nabízí zázemí především těm, kdo se již neobejdou bez pomoci druhých. Pro své klienty s láskou vytváří skutečný DOMOV, kde se mohou cítit příjemně a kde se jim zároveň dostává kvalitní zdravotní a sociální péče.