Domov seniorů U Přehrady, z.s.

Nové informace k situaci v Domově - Covid 19

Publikováno: 23. února 2021 21:01

Vážení přátelé a příznivci Domova,
celorepublikově jsme "masírováni" informacemi a zprávami o epidemii, očkování, testování a dalšími tématy, která se týkají onemocnění Covid_19.


Ráda bych tedy po dlouhé době přispěla i já svou troškou do mlýna. Situace v Domově seniorů je stabilní. Klienti i zaměstnanci se těší dobrému zdraví a restriktivní opatření, která jsme nastavili se postupně uvolňují, aby naši senioři mohli vést naplněný život, na který jsou zvyklí a zároveň nebyli ohroženi nákazou. V Domově proběhlo plánované očkování 99% klientů a 70% zaměstnanců (druhá dávka vakcíny byla očkována před 14 dny). Po vakcinaci jsme nezaznamenali žádné vážné vedlejší účinky až na krátkodobou únavu. Zároveň můžeme říci, že jsme se na podzim roku 2020 úspěšně a celkem ve velkém promořili. Díky těmto dvěma aspektům vidíme světlo na konci tunelu a věříme, že jsme z nejhoršího venku. Klienti jsou v plné péči nejen sestřiček a pečovatelek, ale také aktivizačních a rehabilitačních pracovnic, které spustily skupinové aktivity naplno. Stále ovšem bezvýhradně dodržujeme vydaná nařízení vlády. To znamená, že respirátory nosíme, zaměstnance testujeme a pro návštěvy máme dveře otevřeny (samozřejmě, že až po té co jim naše sestřičky provedou Antigenní test). 

Děkujeme všem podporovatelům, taktéž společnosti Jablotron, rozhodně i všem kolegům a také našim rodinám i rodinám klientů, kteří nám v uplynulých měsících vyjádřili podporu a byli trpěliví. Vážíme si toho a věříme, že bude líp. Spíš bych měla napsat, že bude ještě líp, protože, a teď ťukám na dřevo, ono už opravdu o něco lépe je.

Děkuji.

Pavlína Bílková, ředitelka a celý skvělý tým Domova seniorů U Přehrady

Recepce +420 488 588 311, +420 725 846 165

Domov seniorů U Přehrady, z.s.

U Přehrady 5282/69, 466 02 Jablonec nad Nisou (Ukázat na mapě)

IČ: 07690720, DIČ: CZ07690720

Datová schránka: fgwsirw

Poslání organizace

Domov pro seniory U PŘEHRADY v Jablonci nad Nisou nabízí zázemí především těm, kdo se již neobejdou bez pomoci druhých. Pro své klienty s láskou vytváří skutečný DOMOV, kde se mohou cítit příjemně a kde se jim zároveň dostává kvalitní zdravotní a sociální péče.