Domov seniorů U Přehrady, z.s.

Výsledky plošného testování

Publikováno: 25. listopadu 2020 16:57

Vážení přátelé a podporovatelé,
ráda bych Vás touto cestou informovala, že jsme během pondělí a úterý provedli další kolo testování formou antigenních testů.


Situace v Domově seniorů se začíná pomalu zlepšovat a proti předchozím výsledkům testování jsme si tentokrát vedli dobře. Nově máme pozitivního jednoho klienta a jednoho zaměstnance. Všichni ostatní testovaní byly negativní. Celkem jsme v této vlně provedli okolo stovky testů.
 
Stále ještě nemáme vyhráno a s nákazou se v Domově potýká přes 20 klientů a 15 zaměstnanců. Několik našich klientů zůstává pod dohledem lékařů v nemocnici. Větší část se již postupně zotavuje.
 
Děkuji týmu zdravotních sester, který náročný proces testování zajišťuje vedle své obvyklé a už tak náročné práce. Děkuji všem kolegyním a kolegům za dodržování všech bezpečnostních opatření a za jejich nasazení. Též brigádníkům a dobrovolníkům za pomocnou ruku. No a samozřejmě děkuji našim obyvatelům a jejich rodinám za trpělivost a pokoru, se kterou tyto těžké časy zvládají.
 
Bc. Pavlína Bílková, DiS.
ředitelka Domova seniorů U Přehrady

Recepce +420 488 588 311, +420 725 846 165

Domov seniorů U Přehrady, z.s.

U Přehrady 5282/69, 466 02 Jablonec nad Nisou (Ukázat na mapě)

IČ: 07690720, DIČ: CZ07690720

Datová schránka: fgwsirw

Poslání organizace

Domov pro seniory U PŘEHRADY v Jablonci nad Nisou nabízí zázemí především těm, kdo se již neobejdou bez pomoci druhých. Pro své klienty s láskou vytváří skutečný DOMOV, kde se mohou cítit příjemně a kde se jim zároveň dostává kvalitní zdravotní a sociální péče.